söndag 5 oktober 2008

Ytterligare ett..

Det blev ju två mästerverk färdiga ikväll så lika bra att publicera det andra också... Ska träna på detta nu ett tag. Sen är det inte alls omöjligt att jag ger mig på att producera nåt enstaka födelsedagskort också. En pappersskärare är vad som ligger högst upp på handlingslistan nu...

3 kommentarer:

Titta in hos mig sa...

Även maken måste väl ha varit stolt! Inte bara barnen. Hur känns det nu när du fått blodad tand?!
Mannen min hade visst träffat mannen din idag, de hade tydligen pratat om vår middag! Han såg lite lurig ut när jag frågade men man vågar ju aldrig hoppas ens... Jag frågade Magnus om Morgan sagt något om dina verk. - Nja svarade han, vart har hon värk då? De fattar ju ingenting! Då du gjort sådana storverk! Man borde nästan ha något slags risktillägg för att vara gift med dem!

Anno1972 sa...

Jodå, maken gav några kommentarer också som "Vad lite fotografier" och "Har du bara gjort de där?". Kändes som att det snarare skulle vara han som behöver risktillägg... Hur uppmuntrande kan det bli? Jag kommer helt klart att fortsätta! Spenderar väldigt gärna fler kvällar tillsammans med dig!

Titta in hos mig sa...

Helt klart måste vi ta fler kvällar! Jag tycker det var helt otroligt att du hann göra 2 st L-O. Annars är det nog mer bara en man hinner med per tilfälle, och man kan ju inte ha hur många foton som helst, slå något hårt i skallen på honom!!:) , eller ta det lungt föresten, det kan ju bli någon middag framöver. Tar gärna en kväll till på jobbet, skönt utan barn och gubbar!